EGYÉB
TERMÉKEINK

EGYÉB TERMÉKEINK

Opti-Rak

Optirak-150/m szemestermény-felszedő és rakodógép

Az OptiRak-150/M típusú szemestermény-felszedő és rakodógép optimális választás a nagy teljesítményű termény rakodáshoz. A gép szabványos hárompont-függesztéssel csatlakoztatható a traktorra. Meghajtása nyomatékhatárolós kardántengellyel történik.

A traktorral a gép a telepen belül mozgatható, így könnyen és gyorsan lehet átállni egyik rakodási helyről a másikra. A megfelelő iránytartást a traktor oldalához csatlakozó, állítható hosszúságú irányítókar végzi. A gép rakodógarattal és anélkül egyaránt üzemeltethető. A garat nélküli változat alkalmas sík területen tárolt szemestermény felszedésére, annak szállítójárműre történő rakodására, valamint szellőztető átrakodására. A rakodógarattal szerelt változat alkalmas a szemestermény szállító járműről történő közvetlen vagonba, silóba vagy emeletes tárolóba való rakodására.

Opti-trans

OptiTrans ADAPTERSZÁLLÍTÓ KOCSI

Alkalmas az Optigép Kft. által gyártott valamennyi adaptertípus, valamint a legtöbb vágóasztal és betakarító adapter közúton történő szállítására.

A tartók széles mérettartományban állíthatók. Megfelelő beállításuk különböző típusú kombájnadapterek szállítását teszi lehetővé.

A hordfelület szögben állítható (0–20°), így bármelyik típusú adapternél beállítható az optimális szállítási helyzet. A szállítókocsi a kombájn vagy traktor vonóhorgáról egyszerűen lekapcsolható.

A kocsin lévő adapter a kombájnnal könnyen megközelíthető és a ferdefelhordóval akadálymentesen levehető.