Közlemény a telephelyi kiszolgálásról

Tisztelt Vevőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a telephelyi vevőkiszolgálás a kihirdetett 46/2020. (III.16.) Kormányrendelet értelmében délután 15:00 óráig engedélyezett. 15:00 óra után a telephelyen vásárló nem tartózkodhat.

Azért, hogy a kiszolgálásnak eleget tudjunk tenni, kérjük előzetesen telefonon egyeztessenek a kollégákkal.

Köszönjük megértésüket!

Közlemény

Tisztelt Vásárlóink, Viszonteladóink és Beszállítóink!

A koronavírus elterjedésének megakadályozása érdekében az OPTIGÉP Kft. dolgozói csökkentett létszámmal, de továbbra is a tudásuk legjavát adva próbálják kiszolgálni az igényeket.
Akinek lehetősége van, kérjük telefonon vagy e-mailben keressen minket!
Kérnénk tisztelettel mindenki türelmét és megértését az esetlegesen több időt igénybe vevő átfutás miatt!

Bemutatkozunk

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100 %-ban természetes személyek tulajdona. Tevékenységi körünk mezőgazdasági gépek fejlesztésére, gyártására és értékesítésére terjed ki. A társaságban több mint 140 fő dolgozik. Dolgozóink több éves tapasztalattal rendelkeznek termékeink gyártásában és fejlesztésében. Elsősorban napraforgó és kukorica betakarításához fejlesztünk és gyártunk gépeket.

Fő gyártmányunk a NAS napraforgó betakarító adapter. Ezzel a termékünkkel a magyar piacot teljes mértékben uraljuk, ami elsősorban termékeink minőségének, kiforrottságának köszönhető, de nagy hangsúlyt fektetünk a jó és gyors szervizelésre illetve a megbízható alkatrészellátásra is.

Gyártmányaink fejlesztése során több szabadalmat dolgoztunk ki. A soros napraforgó betakarító adapterek fejlesztésénél az FVMMI GM Kht. (MGI-Gödöllő) vizsgálati és szántóföldi mérési tapasztalataira támaszkodtunk. Közösen fejlesztettük ki a szárzúzós változatot, mely a napraforgó betakarító adapterek között egyedülálló konstrukciós megoldás. Napraforgó adaptereink szabadalmazott konstrukciója és rezgőasztala lehetővé teszi a rendkívül alacsony adapter kialakítását, jelentősen csökkentve a betakarítás veszteségét. Tapasztalataink szerint veszteség megtakarításból (egyéb technológiákhoz viszonyítva) egy 6 soros napraforgó adapter ára már 250-300 ha betakarítás után megtérül. Fokozottan igaz ez rossz betakarítási viszonyok (dőlt vagy gombával fertőzött állomány) esetén.

PSM típusú napraforgó betakarító adapterünk betakarítási mechanizmusa megegyezik a NAS adapterekével, tehát rendelkezik azok minden előnyös tulajdonságával. Az alacsony építési magasságú szárzúzó további előnyöket biztosít a felhasználónak. A betakarítással egy menetben elvégzi a növényi szár zúzását, és lehetővé teszi a betakarítást követő azonnali talajművelést.